ETSIMME YKSINLUISTELUN JA SOOLOJÄÄTANSSIN TUNTIVALMENTAJIA

9.6.2024

 

 

Etsimme Harjun Taitoluistelijoihin

YKSINLUISTELUN JA SOOLOJÄÄTANSSIN TUNTIVALMENTAJIA

Työt alkavat syyskuussa 2024. Kilparyhmissämme harjoittelee luistelijoita aina pienistä aloittelevista kilpailijoista SM- tasolle saakka. Harrastajille tarjoamme laajan kattauksen harrasteryhmiä luistelukoulusta, yksinjäätanssiin sekä nuorten- ja aikuisten harrasteryhmiin.

Tahtotilamme on tarjota kaikille luistelijoillemme laadukasta, yksilölliseen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen perustuvaa valmennusta kotihalleissamme Vihdissä ja Lohjalla.  

Tarjoamme taitoluisteluvalmennuksen ammattilaisille tehtävää uudessa kehittyvässä taitoluisteluseurassamme. Lupaamme olla reilu ja arvostava työnantaja ja haluamme tarjota valmentajillemme kilpailukykyisen, kokemukseen ja koulutustaustaan pohjautuvan palkan. HarTassa voit työskennellä joko omalla toiminimelläsi tai työsuhteisena valintasi mukaan.

 

OLETKO SINÄ UUSI VALMENTAJAMME?

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet kannustava ja positiivinen ammattilainen ja osaat huomioida eri kehitysvaiheissa olevien luistelijoiden tarpeet. Sinulla on vähintään STLL- tason 1 valmentajakoulutus sekä kokemusta eri tasoisten taitoluistelijoiden valmentamisesta. Viestit sujuvasti Suomen kielellä, sekä suullisesti että kirjallisesti.

 

-          Tuntivalmentaja: Tuntivalmentaja vastaa määriteltyjen ryhmien valmentamisesta jää ja oheisharjoituksissa, toimii valmentajana kilpailuissa  sekä vastaa tuntisuunnitelmien laatimisesta vastuuryhmilleen.

 

-          Valmentajia soolojäätanssin valmennustiimiin: Soolojäätanssin valmennustiimi vastaa soolojäätanssin valmennuksesta yhdessä päävalmentajamme kanssa. Pystyt itse vaikuttamaan työtunteihisi, sillä haemme soolojäätanssiin valmennustiimiä, joka työskentelee kiertävässä vuorojärjestelmässä. Valmentajan osaamisesta ja ajankäytöllisistä mahdollisuuksista riippuen tarjoamme mahdollisesti myös muiden ryhmien valmennustehtäviä.

 

KIINNOSTUITKO?

Kerro meille itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessasi ja lähetä se CV:si kanssa sunnuntaihin 30.6.2024 mennessä osoitteeseen harta.paavalmentaja@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä antaa päävalmentajamme Tiia-Riikka Pietikäinen puh. 040 032 8070.